High on Horses – 8 t/m 10 jul

geplaatst in: Archief | 0

High on Horses

Paarden pimpen, springen, dressuur, paardenvoetbal, buitenrit en longeren zijn allemaal onderdelen die zomaar langs kunnen komen tijdens dit ruiterkamp.
Overdag ben je de hele dag op de manege te vinden. Aan het eind van de middag ga je met een bus terug naar het kampeerterrein in Leusden. In de avonden is er genoeg tijd om te chillen en ga je met de toffe begeleiders de bossen in als jullie daar zin in hebben. Er is veel ruimte om zelf te bedenken waar je zin in hebt, maar ook voldoende aanbod om je geen seconde te vervelen.

Voor wie is dit kamp?

Jongeren met diabetes vanaf een jaar of 16 tot een jaar of 20 en hun vriend(in) zonder diabetes in dezelfde leeftijd.
Je eigen paard mag ook mee. Dit kost €60,- extra.
Je mag mee ongeacht je paardrijdervaring. De manegedames zijn super goed in het gedifferentieerd lesgeven, indelen in niveaugroepen en lessen op maat. Zowel absolute beginners als ervaren amazones/ruiters zijn welkom.

Data & Prijs

– Zo 8 juli t/m do 12 juli 2018
– Aantal nachten: 4
– 16 – 20 jaar
– € 355,- of € 385,-
– Leusden

Meer informatie en aanmelden:

Dit is de eerste keer dat we voor deze leeftijdsgroep dit ruiterkamp organiseren. Waarom? Omdat we dringende verzoeken kregen! Omdat de ponykampen van de SugarKidsClub keer op keer bezocht worden door enthousiaste deelnemers die niet van stoppen weten, maar te oud zijn voor de standaard kampen. Omdat we voor jongeren met diabetes telkens andere activiteiten uitproberen. We denken dat er veel behoefte is aan een Ruiterkamp, dus regelen we dat voor je. Dit kamp kost € 355,- voor leden van de Diabetesvereniging Nederland en € 385,- voor niet-leden.

Bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Vul dan eerst het inschrijfformulier in. Bestel daarna dit kamp via het DVN Puntenplein en gebruik je spaarpunten om (deels) gratis mee te gaan.

Bron & voor meer informatie klik hier