Circus Suiker – 8 t/m 10 jul

geplaatst in: Archief | 0

Hooggeëerd publiek!

Helppppp!!!! Bijna alle mensen zijn weg bij Circus Suiker en de voorstelling komt in gevaar. Kun jij goed goochelen, de clown uithangen of andere gekke dingen en wil jij Circus Suiker helpen?? Meld je dan snel bij Directeur Suikerbuik en misschien word jij wel clowntje Stevia in de nieuwe voorstelling.

Voor wie is dit kamp?

Dit kamp is speciaal voor kinderen met diabetes van 6 t/m 9 jaar. Alle SugarKidskampen zijn bedoeld voor SugarKids: kinderen met diabetes die lid zijn van Diabetesvereniging Nederland (DVN). Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom, maar een uitzondering. Hierdoor is de situatie tijdens het kamp precies andersom dan wat kinderen in het dagelijks leven ervaren.

Mag je altijd mee?
Als jij je hebt aangemeld bij Y Camps ontvang je direct digitaal een uitgebreide medische vragenlijst. Deze moet je meteen ingevuld terugsturen (per mail of post) aan DVN ter voorbereiding van het medisch team op jouw komst. Let op: pas als DVN jouw aanmelding heeft goedgekeurd mag je mee! Je krijgt hierover van DVN bericht.

Laat je ouders kijken op www.facebook.com/sugarkidsclub bij evenementen wie er nog meer mee gaan op dit kamp en meld je aan om alvast kennis te maken met jouw kampgenoten.

Data & Prijs

– Zo 8 juli t/m di 10 juli 2018
– Aantal nachten: 2
– 6 t/m 9 jaar
– € 199,- of € 225,-
– Leusden Nederland

Kosten van het kamp:

Dit kamp kost € 199,- voor leden van de Diabetesvereniging Nederland en € 225,- voor niet-leden. Bestel je jouw diabeteshulpmiddelen bij DVN Winkel? Bestel dit kamp dan via het DVN Puntenplein en gebruik je spaarpunten om (deels) gratis mee te gaan. Schrijf je daarna in via het inschrijfformulier zodat ook Y Camps weet dat je mee wilt. Veel verzekeraars vergoeden onze educatieve kampen vanuit de aanvullende verzekering. Informeer bij jouw verzekeraar of dit ook voor jou geldt. Na afloop van het kamp (uiterlijk 15 september) ontvang je een factuur om naar de verzekeraar te sturen.

Bron & voor meer informatie klik hier