SKD Kamp – 28 mei t/m 1 juni

geplaatst in: Archief | 0

Hoog geëerd publiek

Stichting Kinderdiabetes organiseert van 28 mei – 1 juni 2018 het jaarlijkse kinderkamp dat geen enkel kind tussen de 8 en 12 jaar wil mislopen! Een week lang met leeftijdsgenootjes op avontuur in Zeeland. Vijf hele dagen ben je samen met leeftijdsgenoten die ook diabetes hebben. Er is niemand die gek opkijkt als jij even je pomp checkt.

Het kamp wordt gehouden bij ‘De Schouwsche Boer’ in Burgh- Haamstede. Over het weer hoef je je helemaal geen zorgen te maken: de provincie Zeeland heeft de meeste zonuren van heel Nederland! Je logeert in het gebouw ‘De Boerin’. En de slaapzaal geeft natuurlijk genoeg mogelijkheden om er ’s avonds ook nog even een dolle boel van te maken! En mocht je je nog afvragen wat het thema is tijdens dit kamp…

Voor ouders:

Een weekje geen zorgen rond de diabetes van je kind. ’s Nachts slapen in plaats van prikken en bolussen.
Je kind overlaten aan gespecialiseerde begeleiders.
Loslaten met de hoofdletter L.
En na 5 dagen je kind moe én met zelfvertrouwen terugkrijgen. De SKD levert een verklaring aan waarmee je zoon of dochter vrij van school kan aanvragen.
De kosten zijn, door sponsoring, laag gehouden: € 160,- per kind. En dat is inclusief voeding, activiteiten en verblijfskosten.

Inschrijven & Info:

Meer informatie vind je op de website van Stichting Kinderdiabetes. Daar kun je je ook inschrijven! Klik hier om naar de website te gaan